Sarıkamış'ta yaşanan otobüs kazasında ölü sayısı 8' yükseldi: Yaralı sayısı 22'ye yükseldi

TAKİP ET

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dün meydana gelen trajik bir olayda, yolcu otobüsünün viyadükten uçarak şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 8'e çıktı. Kazada 22 kişi de yaralanmıştı ve bunlardan 7'si hastaneden taburcu edildi.

Bursa'dan hareket eden Turgut Reis firmasına ait 34 TR 078 plakalı yolcu otobüsü, dün sabah Karakurt Viyadüğü'nde kontrolden çıkarak viyadükten uçtu ve şarampole yuvarlandı. Bu korkunç kaza sonucunda 7 kişi hayatını kaybetmiş ve 23 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Celal Kaya, maalesef bu sabah hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Cenazeler, ailelerine teslim edilirken, 22 yaralıdan 7'si de hastaneden taburcu edildi. Goya Cihangir'in cenazesi dün Sarıkamış ilçesinde toprağa verilmişti. Bugün ise Celal Kaya, Sultan Hamit Ayrım, Emine Şamiloğlu, Songül Yaşar, Yunus Bilen, Muhammet Emin Erdoğan ve Korkmaz Alacalı son yolculuklarına uğurlanacaklar. 

Kaza sonrasında beli kırılan otobüs şoförünün ise henüz ifadesi alınmadı. Sarıkamış ilçesinde yaşanan bu acı olay, tüm ülkeyi yasa boğarken, yetkililerin kaza nedenini araştırmaya devam ediyor."

Kars otobüs kazası trafik kazası