Sarhoş Olduğu Düşünüldü, Meğer Kafasına Mermi İsabet Etmiş

TAKİP ET

Adana'da bir süredir yarı baygın halde olan gencin ailesi çocuklarının sarhoş olduğunu düşünerek hastaneye getirdi. Ancak hastanede korkunç gerçekle yüzleştiler.

Adana'da bir genç iki gün boyunca yarı baygın bir şekilde dolaştı. Bu süreç içerisinde ailesi gencin alkol aldığını ve alkolün etkisi altında olduğunu düşündü. Ancak gerçek çok sonra ortaya çıktı. Yarı baygın şekilde ailesi tarafından hastaneye götürülen gencin kafasına mermi saplandığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alındı. Ailesi duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşadılar. 

Adana kent merkezinde yaşayan bir genç odasında ailesi tarafından yarı baygın şekilde bulundu. Tam olarak ailesine cevap veremeyen ancak şuuru yerinde olan gencin ailesi çocuklarının alkol aldığını ve bu yüzden sarhoş olduğunu düşündü. Bir süre çocuklarını kendine getirmek için uğraştılar ancak başarılı olamadılar. Bunun üzerine tedavisi için özel bir sağlık kuruluşuna götürdüler. 

ALKOL DENDİ AMA KAFASINDA MERMİ ÇIKTI

Özel tıp merkezinde yapılan müdahalenin ardından alkol nedeniyle baygın olduğu söylenip aile gençle birlikte eve gönderildi. Ancak gencin yarı baygın hali iki gün boyunca geçmedi. Duruma daha fazla dayanamayan aile çocuklarını yeniden başka bir hastaneye götürmeye karar verdiler. 

Doktorlar tarafından hastanede yapılan kontrollerin ardından gencin kafasına bir merminin saplandığı öğrenildi. Kafasında bulunan merminin iki gün önce saplandığı ve baygınlık halinin bu nedenle gerçekleştiği öğrenildi. Konu hakkında polis tarafından soruşturma başlatıldı. Merminin nasıl sağlandığı konusunda araştırma başlatıldı. Yorgun bir mermi sebebiyle yaralandığı ihtimalleri üzerinde düşünülüyor. Gencin hastanedeki tedavisi ise hala devam ediyor. 

sarhoş mermi