Saplantılı aşık genç kadını hayattan kopardı! 12 yaşında kızı varmış

TAKİP ET

Saltukova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli olan, 1 çocuk annesi 36 yaşındaki Yeşim Sönmez Zonguldak Ereğli'de, saplantılı aşık 39 yaşındaki Başaran Çevikoğlu tarafından evinin önünde pompalı tüfek ile vurularak katledildi. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Çaycuma'da ekipler tarafından yakalandı.

36 yaşınki Yeşim Sönmez, Zonguldak Ereğli’de, saplantılı olan kişi tarafından, evinin önünde pompalı tüfek ile vurularak hayatını kaybetti. Meydana gelen olay, saat 20.00 sularında Ereğli ilçesinin Ömerli Mahallesi’nde yaşandı.

İKİLİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Saltukova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli olan Başaran Çevikoğlu, otomobil ile saplantılı olduğu Yeşim Sönmez’in evinin önüne kadar geldi. Yeşim Sönmez ise motosikletini park ettikten sonra eve girmeye çalıştığı esnada Başaran Çevikoğlu ile karşılaştı. Çevikoğlu, kadının önünü çıkınca ikili arasında tartışma meydana geldi.

KADINI POMPALI TÜFEKLE VURDU

Başaran Çevikoğlu, araçtan aldığı pompalı tüfek ile Yeşim Sönmez’e 2 el ateş etti. Kafasından ve göğsünden yaralanan kadını fark eden mahalle sakinleri olayı, sağlık ekiplerine ihbar etti. Bu esnada zanlı ise olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri, saldırganın bulunmasına yönelik çalışma başlattı.

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı halde Ereğli Devlet Hastanesi’nde kaldırılan talihsiz kadın sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Başaran Çevikoğlu ise Zonguldak Çaycuma’da polis ekiplerince yakalandı. Zanlı gözaltına alındı. Başaran Çevikoğlu’un Yeşim Sönmez’i uzun süredir rahatsız ettiği ifade edildi. Yeşim Sönmez’in evlenip boşandığı ve 12 yaşında bir kızının olduğu ifade edildi.
 

Zonguldak Ereğli cinayet