Saplantılı Aşık Gel Beraber Olalım Teklifini Kabul Etmeyen İki Çocuk Annesi Kadını Sokak Ortasında Öldürdü

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de 5 ay önce Eşinden Ayrılan İki çocuk annesi 34 yaşındaki Seher Çetinbaş, saplantılı aşırı tarafından sokak ortasında öldürüldü.

İstanbul Küçükçekmece'de 5 ay önce Eşinden Ayrılan İki çocuk annesi 34 yaşındaki Seher Çetinbaş, saplantılı aşırı tarafından sokak ortasında öldürüldü. 

İstanbul Küçükçekmece'de,15 ay önce ayrılan iki çocuk annesi 34 yaşındaki Seher Çetinbaş kendisi ile birlikte olmak isteyen Ahmet Kalender’in teklifini kabul etmeyince sokak ortasında Kurşun yağmuruna tutuldu.  Küçükçekmece'de bir Tekstil şirketinde çalışan Seher Çetinbaş,  2 çocuğu olan eşinden 5 ay önce boşanmıştı.  Eşinden Ayrılan kadına aynı işyerinde çalışan Ahmet Kalender beraber olma teklifinde bulundu Ancak kadın bunu kabul etmedi. 

ISRARINDAN VAZGEÇMEDİ
 Seher Çetinbaş Her Yolu Denedim ancak Ahmet Kalender ısrarından vazgeçmedi.  Durumu olan kadının üstünde giden Kalender daha sonra tacize tehdit etmeye başladı.  Genç kadını önce darp eden adam Elmacık kemiğini kırdı.  Çocukları üzerinden de kalın tehdit etmeye başlayan Ahmet Kalender’i genç kadın polise şikayet edemedi.  İşten ayrılan kadın daha sonra başka bir işyerine başvurdu ancak buraya da yine Kalender’in baskısı nedeniyle işe başlayamadı.

ÜZERİNE KURŞUN YAĞDIRDI
Ahmet Kalender ve tehditlerin sürdürmesi üzerine genç kadın da onunla yüz yüze görüşerek bu olayı çözmek istedi.  Önceki akşam Küçükçekmece'de bir kafede Çetinbaş ve Kalender bir araya geldi.  Kalender’e kendisini ailesini rahat bırakmasını söyleyen Çetinbaş kafeden dışarı çıktı. Ancak Kalender arkasından gelerek tabancasını çıkartıp peş peşe genç kadına ateş etti.

POLİS MEMURU OLAY SIRASINDA KAFEDEYDİ
Genç kadın kanlar içinde yere yığılırken olay sırasında kafede bulunan bir polis memuru silah sesleri üzerine dışarı çıktı.  Kalender kaçmak isterken kafede bulunan polis memuru yakaladı.  Küçükçekmece araştırma Büro Amirliği'ne götürülen Kalender burada sorguya alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İSTANBUL küçükçekmece kadın cinayeti son dakika son dakika haber