Sapıklığın Böylesine Pes! Şampuan Şişelerine Yerleştirdikleri Kamera İle...

TAKİP ET

Yeni Zelanda'da konuk evi işletmeciliği yapan bir şahıs, 34 kadını duş aldığı esnada kayda aldıktan sonra videoları yetişkin sitelerinde paylaştı.

Yeni Zelanda’da konuk evi işletmeciliği yapan bir şahıs, 34 kadını duş aldığı esnada kayda aldıktan sonra videoları yetişkin sitelerinde paylaştı.

Polisin gerçekleştirdiği bir operasyonla gün yüzüne çıkan iğrenç olayda polis, 210 gizli kamera kaydına ulaştı. 2017 Aralık ve 2018 Şubat ayları arasında çekildiği tespit edilen kamera kayıtlarında 30 yaşından genç kadınların duş aldığı esnada çekilen görüntüleri yer alıyor. Bu kadınlar, kaldıkları konuk evinde zanlının duşa kamera yerleştirdiğinden bihaberdi.

Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen şampuan şişelerindeki kamera sayesinde kadınların omuzları ve dizleri arasını, bazen de yüzlerini çeken zanlı, gece ise şampuan şişelerindeki kameraları alarak kaydettiği görüntüleri şahsi bilgisayarına yükledikten sonra yetişkin sitelerinde paylaşıma açıyordu.

Zanlı, kaydettiği görüntüleri yayınlamakla kalmıyor, aynı zamanda görüntülerini aldığı kadınların mesleklerini, etnik kimliklerini ve daha birçok kişisel bilgiyi de videoların altına yazıyordu.

Videoları paylaşmakla kadınları ne tür eylemlerle istismara kalkıştığını, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini açıkça söyleyen zanlı, Şubat ayı içerisinde tutuklanmıştı. Zanlı hakkındaki nihai karar ise mahkeme tarafından Ekim ayı içerisinde verilecek.

Polis ise kayda alınan kadınların hepsine teker teker ulaşarak olay hakkında bilgi verdi. Kadınlar, duydukları karşısında şaşırarak şok geçirdi. Zanlı tarafından kayda alınan videoların tümü polis tarafından yok edildi.

 

Yeni Zelanda duş şampuan şişesi kamera internet