Sapık Öğretmen Skandalı Büyük Ses Getirdi

TAKİP ET

Antalya'da yaşayan bir öğretmenin öğrencilerini devamlı olarak taciz ettiği iddiasının gündeme gelmesi bütün şehri kısa sürede karıştırdı.

Antalya'da yaşayan bir öğretmenin öğrencilerini devamlı olarak taciz ettiği iddiasının gündeme gelmesi bütün şehri kısa sürede karıştırdı. 

Antalya'nın Kepez ilçesinde korkunç bir taciz iddiasının tekrar gündeme geldiği öğrenildi. İlkokulda sınıf öğretmeni olan M.A'nın bir süredir öğrencilerine çok fazla yakın ilişki içerisinde olduğu ve bununla birlikte bazı öğrencilerin yaşadıkları durumdan rahatsız oldukları ortaya çıktı. 

Adı henüz açıklanmayan ve gizli kalmasını isteyen bir velinin yaptığı şikayet sonrasında gerçekler ortaya çıktı Velinin çocuğunun bazı tavırlarından şüphelendiği ve zaman içerisinde konuşturduğu için ortaya çıkan gerçekler karşısında zaman kaybetmeden polis ekiplerine de şikayette bulunduğu belirlendi. 

SAPIK ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube tarafından yapılan inceleme sonrasında öğrencilerin ifadeleri alındı. 18 çocuğun ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Öğrenciler arasında erkek çocuklarının da bulunması dikkat çekti. Ardından konu hakkında geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. İfadelerle birlikte sınıf öğretmeni gözaltına alındı. Verdiği ifadelerde çocuklarla samimi bir ilişki kurmadığını iddia etmesine rağmen verilen diğer ifadelerin ve kayıtlara bakılarak mahkemeye sevk edildi. Sapık öğretmen suçlu bulunurken çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

sapık öğretmen antalya taciz