Sapık Eniştenin Bankadaki Bilgisayarında Baldızının Uygunsuz Görüntüleri Çıktı

TAKİP ET

Bursa'da bir bankada çalışan ve çalıştığı bankadaki bilgisayarında 13 yaşındaki baldızının fotoğrafları bulunan enişte hakkında Çocuğun cinsel istismar suçundan açılan davada 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Küçük Kızın annesi kararın ardından, 'Verilen karar yüreğimize su serpti, şimdi sıra torunumu o adamın soyadından kurtarmak. Anneler; mağdur kızlarımızı kaybetmeyelim, onları kazanalım' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında yaşanan olayda bir bankada memur olarak çalışan 33 yaşındaki M.A., 18 yaşından küçük olan baldızı B.K.'ye ait çıplak fotoğrafları  iş yerinde bulunan Bilgisayarın da unuttu. Olayı bankayı denetlemeye gelen müfettişler fark ederek suç duyurusunda bulundu. Enişte hakkında "çocuğa yönelik cinsel taciz ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı" Kutularından dava açılarak cezaevine konuldu. Yaklaşık 1 yıldan beri tutuklu olarak yargılanan sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi. Seranın ağzından küçük kızın annesi M.A. ile halen evli olan diğer kızının boşanması ve sanıktan olan torununun soyadını değiştirmek için hukuk mücadelesine başlayacaklarını söyledi.

Bursa 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen soruşturmanın son celsesinde sanık hakkında Mahkeme kararını açıkladı. Karardan önce son sözü sorulan enişte iddiaları kabul etmezken mahkeme heyeti eniştenin söz konusu suçu işlediğini sabit olduğuna kanaat getirerek çocuğa yönelik cinsel taciz ve çocuğun nitelikli cinsel istismar suçundan toplam 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verdi.

“ADALET YERİNİ BULDU SIRA TORUNUMU O SOY İSMİNDEN KURTARMAKTA”

Mağdur Kızın annesi kararın ardından yaptığı açıklamada yaşadıkları süreci anlattı. Yaklaşık 1 yıl boyunca kızının damadı tarafından taciz edilerek tehdit edildiğini ve yaklaşık 1 yıldır mücadelesi verdiklerini söyleyen anne karardan son derece memnun olduklarını dile getirdi. mağdur anne damadını evladı gibi gördüğünü ve kendilerine yaşatılan Bu üzücü olayı kaldır anladıklarını söyledi. Anne damadının kendilerine işten ayrılma konusunda yalan söylediğini belirterek, "Evladım dediğim damadım bize böyle bir acı yaşattı. Ben çocuğuna çok dikkat eden bir anneydim. Bu tür haberleri okuyunca çok üzülürdüm ama 'insan asla başıma gelmez' demesin. Her şey geliyormuş insanın başına. Kızıma tehditle çok kötü şeyler yaşatmış. Biz olayı kızımın okuldaki öğretmenlerinden öğrendik. Damadım bize; şefine küfür ettiği için işten ayrıldığını söylemişti, meğer kızımın fotoğrafları çıkmış bilgisayarından. Büyük kızım olaydan sonra boşanma davası açtı. Çok şükür taciz dosyası bitti ve adalet yerini buldu. Sanığa 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Karar bütün ailemizin yüreğine su serpti. Şimdi sırada kızımı ve torunumu o adamın soyadından kurtarmak kaldı. En kısa zamanda kızımın boşanmasını yetkili mahkemelerden istiyorum. Çünkü boşanma için bu davayı bekliyorlardı. Torunumun da soyadını değiştirmek istiyorum. Ayrıca kızları benim kızım gibi taciz edilen annelere de seslenmek istiyorum. Asla çocuklarınıza kızmayın. Onlar biz kızarız diye yaşadıklarını gizliyor. Benim kızım bizden çekindiği için bir yıl çekti bu işkenceyi. Ama bize söyleseydi, bir sene önce bitecekti yaşadıkları. Kızlarımızı kaybetmeyelim, kızlarımızı kazanalım. Onlara sahip çıkalım” dedi.

“ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ”

Son duruşmada bile damadının Suçunu kabul etmediğini söyleyen anne ailesinin ise kollarını iftira attığını söylediğini belirterek, "Sanık son konuşmasında suçunu kabul etmedi. Ailesi sürekli oğullarına iftira attığımızı söyledi. Fakat şükürler olsun adalet yerini buldu. Artık iftira diyemiyorlardır herhalde. Babası sürekli derdi ki ‘Adaletin kestiği parmak acımaz’ ben de şimdi onlara o sözü hatırlatmak istiyorum. Adaletin kestiği parmak acımaz” ifadelerini kullandı.

son dakika sapık enişte bursa çocuğun cinsel istismarı