Sapık Enişte Çocuklarına Bakan Baldızına Öyle Bir Şey Yaptı Ki...

TAKİP ET

Çocuklarına baktığı için aynı evde kalmak zorunda kalan baldızına tecavüz eden sapık enişte mahkeme tarafından 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Lefkoşa'da yaşayan Türkmenistan uyruklu bir enişte evde uzun zamandır yardımcı olmak adına çocuklarına bakan baldızına saldırarak tecavüz etti. Şikayetçi olan ve olayın şokunu bir türlü üzerinden atamayan genç kadın eniştesinden şikayetçi olurken kıskıvrak yakalanan sapık enişte suçunu itiraf etti. Konu hakkında yargılama süreci sona ererken çıkarıldığı mahkeme tarafından 9 yıl hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı. 

Kendi evlerinde kalan ve çocuklarına bakan baldızını bir süredir çeşitli şekillerde rahatsız ettiği öğrenilmişti. Ancak çocuklar için evde kalmaya devam eden mağdur kadın son olarak yaşadığı tecavüz karşısında sessiz kalmayarak durumu polise haber verdi. Konu hakkında inceleme başlatılırken gözaltına alınan enişte ise kısa süre sonra suçunu itiraf etti. 

ÇOCUKLARINA BAKAN BALDIZINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde işleri gereği yaşayan Türkmenistan uyruklu Atamurat Orunov isimli 38 yaşındaki adamın bir süredir evinde 26 yaşındaki baldızı kalıyor ve çocuklara baktığı için aileye büyük oranda yardımcı oluyordu. Ancak evde yalnız oldukları bir anda eniştesi tarafından tecavüze uğradığı söyleyen genç kadın aynı gün içerisinde hemen polise gitti. Şikayette bulunduktan sonra enişte polis tarafından gözaltına alındı. 

Polis tarafından yapılan sorgulamalarda tecavüz ettiğini kabul ederek suçunu itiraf etti. Lefkoşa Kaza Mahkemesinde görülen davada suçlu bulunduğu içinde Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi. Bunun üzerine heyet tarafından alınan ortak karar sonrasında 9 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. 

sapık enişte tecavüz baldız