Sapık Doktor Serbest Bırakıldı Tüm Ülke Ayağa Kalktı

TAKİP ET

İzmir'de bir üniversite hastanesinde kadın hastaların özel görüntülerini çekmek ve yaymakla suçlanan doktor emniyette verdiği ifadenin ardından serbest kaldı. Bu habere ise pek çok kişi tepki gösterdi.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde görevli olan bir doktorun hastaların en özel görüntülerini bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı iddia edilmiş konu hakkında soruşturma başlatılmıştı. Hastaların meme kontrolü sırasında çekilen görüntülerini 'Hocama göstermem gerek' bahanesi ile çektiği öğrenildi. Bir hastanın kendi özel görüntülerini tesadüfi bir şekilde Rus bir arkadaşlık sitesi üzerinde görmesi olayın ortaya çıkmasını sağladı. 

Kendisi gibi pek çok kadının özel görüntülerinin paylaşıldığını belirleyen kadı zaman kaybetmeden konu hakkında şikayetini bildirdi. Arkadaşlık sitesini takip eden pek çok cinsel içerikli sayfanın olduğu ve bu görüntülerin elden ele yayılmış olabileceği dile getirildi. Görüntülerde doktorunda yer alması kafaları karıştırdı. 

O DOKTOR SERBEST KALDI

Şikayetlerin ardından o doktorun gözaltına alınmasına karar verildi. Emniyette verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli doktor mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bunun üzerine tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. 

Üniversite hastanesinde yaşanan skandal olay sonrasında hastane yönetimi hakkında da birtakım işlemler ve yasal süreçlerin başlatılmasına karar verildi. Şikayetçi olan kadın hastanın ifadeleri de olayın ardından ortaya çıktı. Genç kadın polise verdiği ifadede 'Muayene ettiği sırada kapıyı kilitledi. İçeride ikimizden başka kimse yoktu. Bu yüzden videonun üçüncü bir şahıs tarafından çekilmediğine eminim. Yaka kamerası kullanmış olabilir. Kendisinden bu sebeple şikayetçiyim' dedi. Konu hakkında soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

izmir sapık doktor serbest