Şanssızlığın böylesi! Yeni otomobil aldı 10 dakika sonra küle döndü

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Bahattin Benek adlı vatandaşın, 140 bin TL'ye takaslayarak aldığı ikinci el otomobil yola çıkmasının 10 dakika sonrasında alev topu haline döndü. Yangın hakkında inceleme başlatıldı.

Tekirdağ'da ikamet eden Bahattin Benek, bir galeriden ikinci el satın aldığı LPG’li aracını teslim aldıktan sonra plaka çıkarmak için yola koyuldu.

Yaklaşık 10 dakikanın ardından hareket halindeyken otomobil ön kısmından dumanlar yükseldiği fark etti. Şoke kapılan adam, alev topu haline dönen otomobilden atlayarak çevredekilerden yardım istedi. Kısa süre içerisinde olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yangına ilk müdahaleyi yaparak aracı söndürdü. Yangın sebebiyle otomobilin içi ve motor kısmı hurdaya haline geldi.

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

Otomobilini yaklaşık 10 dakika önce satın aldığını ve yanması sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Hatip Mahallesi sakini Bahattin Benek, “İlçedeki bir galeriye gidip 140 bin lira değer biçilen bir otomobile karşılık kendi aracımı takas ettim. Takas ettiğim aracımın üzerine de bankadan krediyle çekip 40 bin lira para ekledim. Yolda giderken araç bir anda duman çıkarmaya başladı ve hemen araçtan indim. Neden yandı, bilmiyorum, çok üzgünüm” şeklinde konuştu. Ekipler yangın hakkında inceleme başlattı.