Şanlıurfa'dan Bir Vahşet Haberi Daha Geldi!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Sakarya'da vahşice öldürülen bir hayvanın ardından bu sefer Şanlıurfa'da bir sokak kedisinin feci halde katledildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya'da vahşice öldürülen bir hayvanın ardından bu sefer Şanlıurfa'da bir sokak kedisinin feci halde katledildiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde Sakarya'da korkunç bir vahşet yaşanmıştı. Son zamanlarda sık sık gelen hayvan cinayeti haberlerine bir yenisi daha eklenmişti. Bölgede bulunan ormanlık bir alanda feci halde ağaca asarak öldürülmüş bir köpek cesedi bulundu. Kısa sürede gündeme gelen konu hakkında pek çok haber yapıldı. 

Jandarmaya intikal eden konunun ardından soruşturma başlatıldı. Açılan soruşturmada bir köylünün ihbarı işe yaradı. Olayın gündeme taşınmasının ardından bölgede yaşayan bir köylü jandarmaya giderek teslim olmuş ve köpeği kendisinin öldürdüğünü itiraf etmişti. Köpeği defalarca uzaklaştırmasına rağmen gelip tavuklarını yediği gerekçesi ile hayvanı vahşice öldürdüğünü ifade etmişti. Konu hakkında hayvan katili adamın yargılamasına başlanmıştı. 

SOKAK KEDİSİNİ YAKTILAR

Bu sefer bir vahşet haberi Şanlıurfa'dan geldi. Yukarı Hereke mahallesinde gerçekleşen olay kanları dondurdu. Her gün düzenli olarak mahallede yaşayan Sevim Köse isimli vatandaş tarafından beslenen sokak kedisinin cesedi bölgede bulunan boş arazide yakılmış halde bulundu. Kedisini korkunç bir halde bulan Sevim Köse sokak hayvanlarına dahi tahammülü kalmamış, canice yakarak katleden insanların olmasından dolayı son derece endişeli olduğunu dile getirdi. Konu hakkında gerekli mercilere şikayette bulunduğunu açıkladı. Bir gün önce ise yine Şanlıurfa'da bir sokak kedisi sokak ortasında kafası kesilmiş halde bulunmuştu. Konu hakkında inceleme başlatıldı. 

sokak kedisi şanlıurfa hayvan cinayeti kediyi yaktılar