Şanlıurfa'da Yürek Burkan Kaza! Takla Atan Araç İçindeki 9 Aylık Bebek Öldü, 6 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yürekleri burkan bir kaza meydana geldi. Bir otomobilin kontrolden çıkması sonucunda takla atarak karşı yola geçtiği ve yaşanan kazada araç içinde bulunan 9 aylık bir bebeğin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Araç içinde yer alan 6 kişinin de yaralandığı bilgisi alındı.

Şanlıurfa’da yürekleri burkan bir kaza meydana geldi. Bir otomobilin kontrolden çıkması sonucunda takla atarak karşı yola geçtiği ve yaşanan kazada araç içinde bulunan 9 aylık bir bebeğin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Araç içinde yer alan 6 kişinin de yaralandığı bilgisi alındı.

Olay, Şanlıurfa Siverek – Hilvan Karayolu’nda gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilerde, 60 NH 903 plakalı bir aracın Siverek yönüne doğru ilerlerken Cehennem Deresi yakınlarına geldiğinde sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucunda takla atarak yolun karşısına fırladığı öğrenildi.

9 AYLIK BEBEK KAZADA CAN VERDİ

Yaşanan feci kaza sonrasında henüz 9 aylık olan bebek Musa İlamlı’nın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kazada, 9 aylık bir bebek yaşamını yitirirken araç sürücüsü Nezir İlamlı, eşi Remziye İlamlı ve çocukları Yunus Emre İlamlı, Semanur İlamlı, Furkan İlamlı ile Abidin İlamlı’nın yaralandığı belirlendi. 

AMBULANSLARLA HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaşanan feci kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumu haber alan yakınları hastaneye akın etti. Yaralılardan araç sürücüsü Nezir İlamlı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

 

Şanlıurfa Hilvan Siverek Kaza 9 Aylık bebek 6 Yaralı 1 Ölü Takla atan araç