Şanlıurfa'da Suriyeli Gerginliği: Ellerinde Sopalarla Eğlence Mekanını Bastılar, Tabancayla Geri Kovalandılar

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Suriyeli grup gerginliği yaşandı. Bir eğlence mekanında eğlenirken aşırı taşkınlık yaptıkları öğrenilen Suriyeli bir grup eğlence mekanından dışarı çıkarıldı. Aradan bir süre geçtikten sonra ellerine aldıkları sopalarla eğlence mekanını basmaya gelen Suriyeli grup eğlence mekanı sahibi tarafından tabancayla kovalandı.

Şanlıurfa’da Suriyeli grup gerginliği yaşandı. Bir eğlence mekanında eğlenirken aşırı taşkınlık yaptıkları öğrenilen Suriyeli bir grup eğlence mekanından dışarı çıkarıldı. Aradan bir süre geçtikten sonra ellerine aldıkları sopalarla eğlence mekanını basmaya gelen Suriyeli grup eğlence mekanı sahibi tarafından tabancayla kovalandı.

Olay, Şanlıurfa Atatürk Bulvarı üzerinde dün gece saatlerinde yaşandı. Gelen bilgilere göre, bir eğlence mekanında eğlenmekte olan Suriyeli grup kısa süre sonra taşkınlık yapmaya başladı. Suriyeli grubun taşkın hareketleri sonucunda rahatsız olan müşteriler olaydan giderek daha da rahatsızlık duymaya başlayınca mekan sahibi duruma el attı. Taşkınlık yapan Suriyeli grup mekandan dışarı çıkarıldı. Dur durak bilmeyen grup bu kez de yakınlarına telefon açarak eğlence mekanına çağırdı ve ellerine aldıkları sopalarla mekanın önünde toplandılar. 

SOPALARLA MEKANI BASMAK İSTEDİLER

Yakınlarıyla birlikte kovuldukları eğlence mekanını basmaya kalkan Suriyeliler ellerindeki sopalarla içeri girmeye çalışınca mekan sahibi tabancasını çıkararak havaya ateş açtı. Silah sesiyle birlikte mekana gelen Suriyeliler arkasına bile bakmadan kaçmaya başladı. Eğlence mekanı sahibi Suriyelilerin peşini bırakmadı ve sokak aralarına kaçan Suriyeli grubun arkasından bir süre daha ateş açmaya devam etti. 

POLİS SURİYELİ GRUBU VE MEKAN SAHİBİNİ ARIYOR

Sokak aralarında ateş sesleri duyulması şehirde büyük bir panik yaratırken korkutan olayın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis olaya şahit olan kişilerin ifadesine başvururken daha sonra Suriyeli grubun ve mekan sahibinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

 

şanlıurfa suriyeli grup eğlence mekanı kavga silah sopa mekanı bastılar