Şanlıurfa'da Korkunç Kaza! Yere Kilim Serip Uyumak İstedi Üzerinden Kamyon Geçti

TAKİP ET

Adana'dan Şanlıurfa'ya karpuz götürmekte olan bir kamyon sürücüsü aşırı sıcaktan bunalınca bir yerde durdu. Biraz serinlemek için yere kilim seren ve uyumak isteyen kamyon sürücüsünün üzerinden kamyonet geçti.

Adana’dan Şanlıurfa’ya karpuz götürmekte olan bir kamyon sürücüsü aşırı sıcaktan bunalınca bir yerde durdu. Biraz serinlemek için yere kilim seren ve uyumak isteyen kamyon sürücüsünün üzerinden kamyonet geçti.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Şanlıurfa’da yer alan bir sebze halinde meydana geldi. Adana’dan yüklediği karpuzları Şanlıurfa’ya getiren kamyon sürücüsü Hüsnü Gülen isimli şahıs sıcaktan bunaldığından dolayı biraz serinlemek için yere serdiği kilimin üzerinde uyumak istedi. Hüsnü Gülen yere serdiği kilimde uyumak isterken henüz ismi öğrenilemeyen bir kamyonet sürücüsü de aynı hale karpuz almaya geldi. 

YERDE YATAN KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜ FARK ETMEDİ

Halden karpuz alan ve direksiyon başına geçen kamyon sürücüsü hareket ettiği aracı ile yerde yatan Hüsnü Gülen’in üzerinden geçti. Çevrede bulunan vatandaşların bağırışları sonucunda kamyondan inen sürücü yerde yatan adamı gördü. Gülen üzerinden geçen kamyonetin altında kalırken çevrede bulunan esnafın yardımı ile kamyonetin altından çıkartılarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Hüsnü Gülen’in sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Yaşanan feci kaza ve kazadan önce yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

 

Adana şanlıurfa kamyoncu karpuz hali kamyon şoförü yere kilim serdi uyurken kamyon ezdi kamyon üzerinden geçti