Şanlıurfa'da Kan Donduran Olay! Bakkala Giderken Kaçırılan 15 Yaşındaki Kız 4 Ay Boyunca Uyutularak Tecavüze Uğradı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da henüz 15 yaşında olan bir kızın başına gelen olay herkesin kanını dondurdu. Bakkala giderken kaçırılan ve tam 4 ay boyunca ilaçlı su verilerek bayıltılan talihsiz kızın sürekli tedavüze uğradığı öğrenildi.

Şanlıurfa’da henüz 15 yaşında olan bir kızın başına gelen olay herkesin kanını dondurdu. Bakkala giderken kaçırılan ve tam 4 ay boyunca ilaçlı su verilerek bayıltılan talihsiz kızın sürekli tedavüze uğradığı öğrenildi.

Olay, Şanlıurfa Siverek ilçesinde 15 yaşındaki N.K’nın başına geldi. alınan bilgilere göre, bakkala gitmek üzere evinden çıkan ve yanına otomobille yaklaşan bir kişi tarafından ‘Kardeşini öldürürm’ tehdidiyle arabaya bindirilen 15 yaşındaki N.K, arabayla İzmir’e götürüldü. Yaklaşık 4 ay hiçbir şekilde haber alınamayan genç kızın 4 ayın sonunda serbest bırakıldığı ve ailesine kavuştuğu öğrenildi.

AİLE KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Şanlıurfa Siverek Şair İbrahim Rafet Mahallesi’nde oturan 10 çocuk annesi Hüsne K.’nın kızı 15 yaşındaki N.K’nın başına gelen olay herkesin kanını dondurdu. 2017’nin Ekim ayında yumurta ve domates almak üzere bakkala giden ve bir daha haber alınamayan genç kızın aradan geçen uzun süreye rağmen eve dönmemesi üzerine ailesinin polise şikayette bulunduğu ve kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi. Ortadan kaybolmasının üzerinden 4 ay geçen genç kızın 4 ayın sonunda ailesine kavuştuğu belirtildi.

4 AY BOYUNCA İLAÇLI SU VERİP TECAVÜZ ETMİŞLER

4 ayın sonunda ailesine kavuşan 15 yaşındaki N.K, anlattıklarıyla şok etti. Bir araçla kaçırılarak İzmir’e götürüldüğünü ve bir odada tutularak sürekli ilaçlı suyla bayıltıldığını söyleyen N.K, 4 ay boyunca bu oda içinde tecavüze uğradığını söyledi. Kendisini tehditle arabaya bindiren adamın bir süre sonra su içirdiğini ve kendini kaybettiğini söyleyen genç kız gözünü açtığında bir odanın içinde olduğunu gördüğünü ve odada sadece bir yastık ve bir halı olduğunu söyledi. Yine kendisine bir bardak su içirildiğini söyleyen genç kız adamın kendisine su içirerek tecavüz ettiğini ve aradan 2-3 gün süre geçtiğinde yine aynı şeyi yaptığını söyledi. Elinin ayağının tutmayacak duruma geldiğini anlatan talihsiz genç kız, o odada ne kadar süre tutulduğunu bilmediğini söylerken daha sonra adamın kendisini serbest bıraktığını ve yaşlı bir adamla beraber otogara göndererek Siverek’e geri gönderdiğini söyledi. Polisin genç kızın verdiği işgale göre şüpheli şahsı aradığı öğrenildi.

 

Şanlıurfa Siverek Bakkal Kaçırılan kız 15 Yaşındaki kız Tecavüz 4 Ay