Şanlıurfa'da Eğlenceyle Başlayan Düğün Kanlı Bitti! Oğlan Tarafı İle Kız Tarafı Birbirine Girdi:3 Yaralı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da başlayan bir düğünde gelin ve damadın yakınları arasında bıçaklı kavga çıktı. Düğün sırasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken her iki aileden 4 kişi ise gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da başlayan bir düğünde gelin ve damadın yakınları arasında bıçaklı kavga çıktı. Düğün sırasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken her iki aileden 4 kişi ise gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da mutlu başlayan düğün kanlı bitti. Eğlenceyle başlayan düğünde damadın yakınları ve gelinin yakınları arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

DÜĞÜN SALONUNDA KAVGA

Olay, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde bir düğün salonunda yaşandı. Henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde gelin ve damat tarafı arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

KIZ TARAFI İLE OĞLAN TARAFI BİRBİRİNE BIÇAK ÇEKTİ

Tartışma ile başlayan daha sonra giderek büyüyen ve bıçaklı kavgaya dönüşen olayda İbrahim Halil B., Mehmet Fatih B. ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çıkan kavgayı büyük zorluklarla yatıştırdı.

3 KİŞİ YARALANDI 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çıkan kavgada yaralanan 3 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kavga sonrasında her iki aileden de olaya karıştığı belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

şanlıurfa düğün düğün salonu eğlence oğlan tarafı kız tarafı 3 yaralı bıçaklı kavga