Şanlıurfa'da Büyük Kavga! Mahalleli İle Suriyeliler Arasındaki Kavgaya 100 Kişi Katıldı Zırhlı Araçlar Önlem Aldı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da oldukça gergin saatler yaşandı. Gelen bilgilere göre Suriyeli ve Türk çocukların arasında kavga çıktı. Çocukların arasında çıkan para kavgasına mahallelinin de dahil olduğu bilgisi alındı. Kavgaya yaklaşık olarak 100 kişinin katıldığı belirtilirken mahalleye çok sayıda zırhlı araç sevk edildiği bilgisi verildi.

Şanlıurfa’da oldukça gergin saatler yaşandı. Gelen bilgilere göre Suriyeli ve Türk çocukların arasında kavga çıktı. Çocukların arasında çıkan para kavgasına mahallelinin de dahil olduğu bilgisi alındı. Kavgaya yaklaşık olarak 100 kişinin katıldığı belirtilirken mahalleye çok sayıda zırhlı araç sevk edildiği bilgisi verildi.

Şanlıurfa’da büyük bir gerginlik yaşandı. Haliliye İlçesinde yaşanan gerginlik Türk ve Suriyeli çocukların arasındaki para kavgasından çıktı. Ahmet Yesevi Mahallesinde parkta kavga eden çocukların kavgasına Mahalle sakinleri de katılınca olay oldukça büyüdü. Mahalleli ve Suriyeliler arasında gerginlik giderek tırmandı.

ZIRHLI POLİS ARAÇLARI SEV EDİLDİ

İki taraf arasında çıkan gerginliğin giderek büyümesi üzerine mahalleye çok sayıda polis ve zırhlı polis araçları sevk edildi. Yaşanan olayda 100 kişinin birbirine taş ve sopalarla saldırdığı ve kavganın mahalle aralarına kadar sıçradığı belirtildi. Mahalle sakinleri bölgede oturan Suriyelilerin evlerini taşlarken grup arasında atılan taşlar bazı araçlarda hasar oluşturdu. Polis ekipleri olaya karışan ve kaçan şahısları kovaladı. Polis ile kaçanlar arasında yaşanan kovalamacada yakalananlar gözaltına alındı. Çıkan kavgada 4 kişinin yaralandığı bilgisi alınırken polis ekiplerinin yeni bir gerginlik yaşanmaması için mahallede zırhlı araçlarla önlem aldığı belirtildi. 

 

şanlıurfa kavga suriyeliler ve türklerin kavgası mahalle