Şanlıurfa Yolcu Otobüsü Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 25 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trajik bir kaza, 2 kişinin hayatını kaybetmesine ve 25 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Kaza, Eyyüp Nebi Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Eskişehir'den Mardin'e gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 RR 432 plakalı Midyat Seyitoğlu Turizm firmasına ait yolcu otobüsü, önünde seyir halinde olan ve akaryakıt istasyonuna girmek isteyen 34 BF 059 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden otobüs devrildi.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi. Kazada 66 yaşındaki Hilve Kılıç ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Yaralılar, hemen çeşitli hastanelere nakledildi ve 2 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "Sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolu'nda Viranşehir ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştır. Yaralılardan durumu ağır olan bulunmamaktadır. Kazayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa trafik kazası ölüm haberleri