Şanlıurfa Suruç'ta Terörist Mezarlarında Yazan Örgüt İsimleri Tek Tek Silindi!

TAKİP ET

Şanlıurfa Suruç ilçesinde PKK'lı terör örgütü mensuplarının mezarlarında yazan örgüte ait simge ve kod isimleri tek tek temizlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan ekipler zırhlı araçlarla ilçede bulunan mezarlığa giderek mezar taşlarında örgüt isimleri yazan terör örgütü mensuplarının mezarlarını tek tek tespit etti ve tam 25 mezarda yazan örgütsel simge ve kodları stemizledi. Bu mezar taşlarından bazıları tamamen kaldırıldı.

Şanlıurfa Suruç ilçesinde PKK’lı terör örgütü mensuplarının mezarlarında yazan örgüte ait simge ve kod isimleri tek tek temizlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan ekipler zırhlı araçlarla ilçede bulunan mezarlığa giderek mezar taşlarında örgüt isimleri yazan terör örgütü mensuplarının mezarlarını tek tek tespit etti ve tam 25 mezarda yazan örgütsel simge ve kodları stemizledi. Bu mezar taşlarından bazıları tamamen kaldırıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan ekipler belediyenin yönlendirmesi ile zırhlı polis araçları aracılığı ile Suruç ilçesindeki Dikili Mahallesi Ziyaret Caddesinde yer alan ilçe mezarlığına gelerek PKK’lı teröristlere ait olan örgüt üyelerinin mezar taşlarında bulunan simge ve kodları temizledi.

TEÖRÖ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Son dönemlerde TSK tarafından büyük darbeler vurulan ve yavaş yavaş erimeye başlayan PKK terör örgütü dört bir yandan aldığı saldırılar dolayısıyla siyasetçileri hedef almaya başladı. Doğu ve Güneydoğu’da hız kesmeden devam eden terör operasyonlarında sığınaklarına ve birçok üyesine darbe vurulan PKK terör örgütü geçtiğimiz günlerde Lice AK Parti ilçe başkan yardımcısı ve Van Özalp AK Parti ilçe başkan yardımcısına suikast düzenleyerek şehit etmişti. PKK’ya yönelik operasyonlar dört bir koldan devam ederken operasyonlarda ölü olarak ele geçirilen terör örgütü mensuplarının mezar taşlarında yazan örgüte dair kod ve simgeler içinde harekete geçildi. Şanlıurfa Belediyesinden gönderilen ekipler Suruç’ta bulunan ilçe mezarlığına zırhlı polis araçları ile intikal ederek örgüte üye olan mezarları tek tek tespit etti ve spiral makinesi ile mezar taşında örgüte ait yazılan örgütsel simge  ve kodları tek tek temizledi. Bazı mezar taşlarının tamamen yerinden kaldırıldığı bilgisi alındı.

 

şanlıurfa suruç terörist mezarları mezartaşları mezar taşları temizlendi büyükşehir belediyesi simge ve kodlar temizlendi