Şanlıurfa'da trafik kazası: Anne ve iki çocuğu yaşamını yitirdi, baba kurtuldu

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde dün akşam meydana gelen trajik bir trafik kazası, ailenin hayatını dramatik bir şekilde değiştirdi. Ali İnan (36) yönetimindeki 63 ABY 339 plakalı otomobil, Harran ilçesine bağlı Sıralı Mahallesi'nde akşam saatlerinde kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu. Bu feci kazada anne Zehra (26) ile çocukları İshak (1) ve Seyit Süleyman (2) maalesef yaşamını yitirirken, baba Ali İnan kendi çabalarıyla kazadan sağ kurtuldu.

Kaza, bölge sakinleri için büyük bir üzüntü kaynağı olurken, olay yerine gelen ekiplerin hızlı müdahalesi kurtarma çalışmalarının başlamasına neden oldu. İhbar sonrası Harran'a sevk edilen AFAD, jandarma, sualtı polisi ve sağlık ekipleri, kazazedelerin yardımına koştu. Ancak trajik bir tablo ile karşılaşıldı.

Anne Zehra ile iki küçük çocuğunun, suya sıkıştıkları otomobilden çıkarılması vinç yardımıyla gerçekleştirildi. Ne yazık ki, yapılan tüm çabalara rağmen anne ve çocuklarının yaşam işaretlerine ulaşılamadı. Savcılık ve uzman ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından cansız bedenler, Harran Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitiren anne ve çocukları için Harranlılar büyük bir üzüntü yaşarken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Trafik kazalarının yol açtığı trajedilere karşı daha fazla dikkat ve özenin gerekliliği bir kez daha vurgulanmış oldu.

Şanlıurfa trafik kazası ölüm haberi