Şanlıurfa'da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaşamını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa’nın Halfeti ile Birecik ilçelerini birbirine bağlantısını sağlayan karayolunda meydana gelen trafik kazasında, eşi N.P. ile birlikte Halfeti ilçesinde bulunan bir banka şubesinde görev yapan 29 yaşındaki Yaşar Patli idaresindeki 34 FBG 754 plakalı otomobil, Ziya A. yönetimindeki 34 KF 0928 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazanın 112 Acil çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kaza mahalline ulaşan sağlık ekiplerinin ilk kontrolünde sürücülerden Yaşar Patli’nin yaşamını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücülerden Ziya A. ile diğer otomobilde seyahat eden N.P.’ye ilk müdahalenin sağlık ekiplerince kaza mahallinde yapılmasından sonra yaralılar,  Birecik Devlet Hastanesi'ne nakledildi. 

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan Yaşar Patli’nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga gönderildi. 

Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan tahkikat devam ediyor.

Şanlıurfa Halfeti Trafik Kazası