Şanlıurfa'da barajda kaybolan öğrencilerden birinin cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaşanan olayda, Zeytindalı Kampüsü Necmettin Erbakan İmam hatip lisesi öğrencileri Ahmet Serhat ile Mehmet Fırat Tunç, 4 gün önce okuldan ayrıldıktan sonra geri dönmemesi üzerine sulama kanalında olabilecekleri düşünülerek arama çalışması başlatıldı. 

Ahmet Serhat Kurt’un ölü bedeni bulundu. Mehmet Fırat Tunç’u arama çalışmaları ise halen sürüyor. 

1’İ BULUNDU DİĞERİ HALA ARANIYOR

Şanlıurfa ‘da yaşanan olayda, Ahmet Serhat Kurt sulama kanalı yakınlarında kaybolmasından 4 gün sonra ölü bedeni bulundu. Şanlıurfa’da zeytin dalı kampusunda öğrenci olan iki çocuk cuma günü öğlen vakitlerinin ardından okuldan ayrıldıktan sonra bir daha okula dönmemişler.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Zeytindalı Kampüsü Necmettin Erbakan İmam hatip lisesinde öğrenci olan Ahmet Serhat Kurt’un ölü bedeni bulunurken Mehmet Fırat Tunç’un arama çalışmaları halen sürüyor.

BARAJ SULARI ÇEKİLDİ

Cuma gününden bugüne olay yerinde aranmaktan olan iki öğrenci bugün öğlen saatlerinde sulama kanalında bir eşyanın bulunması üzerine arama çalışmaları baraja yoğunlaştı.

Olay yerine gönderilen arama kurtarma ekiplerinin 4-5 saatlik çalışmalardan sonra bir öğrencinin ölü bedeni bulundu. Diğer öğrencinin bulunmasına yönelik ise çalışmaların halen sürdüğü ifade edildi.

Şanlıurfa baraj çocuklar