Sancaktepe'de Minibüs Dehşeti! Çocukları Ezdi Arkasına Bakmadan Kaçtı

TAKİP ET

İstanbul Sancaktepe'de bir minibüs dehşet saçtı. Kontrolden çıkarak sokakta oyun oynayan çocuklara çarpan bir minibüs ardından bir binanın giriş katındaki eve girdi ve yaşanan kaza sonrasında 2 çocuğun öldüğü 1 çocuğun yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Sancaktepe’de bir minibüs dehşet saçtı. Kontrolden çıkarak sokakta oyun oynayan çocuklara çarpan bir minibüs ardından bir binanın giriş katındaki eve girdi ve yaşanan kaza sonrasında 2 çocuğun öldüğü 1 çocuğun yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Sancaktepe’de dehşete düşüren bir kaza meydana geldi. Bir minibüs kontrolden çıkarak sokakta oynayan çocuklara çarptıktan sonra bir binanın giriş katında bulunan eve daldı. Yaşanan dehşet kazada 2 çocuk öldü 1 çocuksa yaralandı.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK ALTINDA KALDI

Olay, İstanbul Sancaktepe’de Atatürk Mahallesi Filiz Sokak’ta meydana geldi. Henüz kimlikleri belirlenemeyen ve yaşlarının küçük olduğu iddia edilen iki kişinin 34 RTB 27 plakalı bir minibüs ile kontrolden çıkarak dehşet saçtı. Kontrolden çıkan minibüs önce sokakta oynayan çocuklara çarptı daha sonrada 4 katlı bir binanın giriş katında bulunan eve girdi. Yaşanan dehşet kazada 8 yaşındaki Efe Yağız Tepe minibüsün altında ezilerek yaşamını yitirdi. Minibüsün altında kalan diğer çocuk Burak Telli’nin ise yaralandığı belirlendi. Çocukları altına alan minibüs daha sonra 4 katlı bir binanın giriş katında bulunan eve daldı. Minibüsün eve dalması ile 4 yaşındaki Elif Dursun minibüs ile evin yıkılan duvarları arasında sıkışarak yaşamını yitirdi.

KAZA YERİNE ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Yaşanan kaza sonrasında olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ile aile yakınları ve mahalle sakinleri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sonucunda kaza yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Çevik Kuvvet ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hayatını kaybeden çocuklar yapılan incelemenin hemen ardından ambulansa alınarak morga götürüldü. Öte yandan kaza sonrasında minibüsü bırakıp kaçan 2 kişinin polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi.

 

istanbul sancaktepe feci kaza minibüs dehşet saçtı 2 çocuk öldü 1 çocuk yaralandı minibüs çocukları ezdi sürücü kaçtı