Samsunlu Çiftçiye Film Senaryolarını Aratmayan Tuzak

TAKİP ET

Samsun'da bir çete tarafından çiftçi Y.K.'ye kurulan tuzak film senaryolarını aratmadı. Aracılar vasıtasıyla bir kadınla tanısan Çiftçi kadının evine gitti. Bu sırada Evde bulunan çiftçiyi kadının Sözde kocası ve yakınları bastı. Kadın bir odaya sokularak çığlıklar atarken kırmızı boyayla kan içinde kalmış görüntüsü verildi. Hatta daha da ileriye giden çete üyeleri kadını bıçaklanarak öldürülmüş gibi gösterdi. Bu korkunç yöntemle çiftçiyi tehdit eden çete üyeleri bankadan 95 bin TL çektirdi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde çiftçilik yapan 51 yaşındaki Y.K., Aracılar vasıtasıyla 33 yaşındaki Filiz K.  ile tanıştı. Kadının daveti üzerine eve giden Çiftçi kadınla Zaman geçirdiği sırada çete akıl almaz oyununu devreye soktu. 

SÖZDE KOCASI VE YAKINLARI EVİ BASTI

Kadının Sözde kocası yakınları evi bastı. Bıçak tehdidiyle kadın bir odaya sokulurken Bu sırada sürekli çığlık attı. Daha sonra kırmızı boya ile kan içinde kalmış görüntüsü verilen kadın bıçaklanarak öldürülmüş taklidi yaptı. Çete üyeleri daha sonra çiftçiye kadını gösterip yine bıçakla tehdit etti. Çiftçi korku ile ne yapacağını şaşırırken çete üyeleri ile hesabının bulunduğu banka şubesine gitti. Hesabındaki 95 bin lira parayı çeken Çiftçi kadının eşi ve yakınları zannettiği kişilere parayı verdi. Çete üyeleri yanından gittikten sonra polise giden Çiftçi başından geçen her şeyi anlattı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Çiftçinin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin kimliklerini tek tek belirleyen polis ekipleri yapılan teknik takibin ardından Filiz K. ile Sinan K., Yalçın Y., Hakan K., Akın A. ve Ömer K.'yi  Yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Filiz K., Sinan K., Hakan K. ve Yalçın Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden Akın A. ve Ömer K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

samsun çiftçi dolandırıcılık tuzak son dakika