Samsun'da Yürek Yakan Olay! 9 Yaşındaki Çocuk 5 Yaşındaki Amca Kızını Kafasından Vurarak Öldürdü

TAKİP ET

Samsun'da yaşanan olay kan dondurdu. Henüz 9 yaşında olan bir çocuk tüfekle oynadığı sıralarda 5 yaşında olan amcasının kızını kafasından vurarak öldürdü.

Samsun’da yaşanan olay kan dondurdu. Henüz 9 yaşında olan bir çocuk tüfekle oynadığı sıralarda 5 yaşında olan amcasının kızını kafasından vurarak öldürdü.

Olay, Samsun Canik ilçesinde yer alan Hilaltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, henüz 9 yaşında olan E.A isimli bir çocuk aynı apartmanda oturduğu amcasının 5 yaşındaki kızı Ceylin Nazlı A. ile beraber dedelerinin evine gitti.

TÜFEĞİ ELİNE ALIP KÜÇÜK KIZA DOĞRULTTU

Dedelerinin yanına gelen çocuklar dedelerini ikna ederek bir mahalledeki düğüne gitmek istedi. Dede C.Y aynı mahallede oturdukları öğrenilen C.Y ile ava gitme kararı aldı. Av için hazırlık yapan C.Y’nin köpekleri minibüse bindirdiği ve av tüfeğini de minibüsün kenarına dayadığı öğrenildi. 9 yaşındaki E.A minibüse dayalı olan tüfeği görünce eline alıp bakmak istedi. E.A, tüfekle oynarken 5 yaşındaki amcasının kızı Nazlı A.’ya tüfeği doğrultarak göstermek istediği sırada tüfek kazara ateş aldı. Ateş alan tüfekten çıkan saçmalar küçük kızın kafasına isabet etti.

5 YAŞINDAKİ KIZ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tüfekten çıkan saçmaların kafasına isabet etmesiyle ağır yaralanan küçük kız olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

DOKTOR KÜÇÜK KIZIN BABASINA SARILDI

Küçük kıza müdahale eden doktorun acılı babaya kızının ölüm haberini verdiği sıralarda sarılarak teselli etmesi yürekleri dağladı. Küçük kızın ailesi ve yakınları hastaneye akın ederken acı haber sonucunda gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan E.A’nın jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Samsun 9 yaşındaki çocuk 5 yaşındaki kuzenini vurdu Tüfekle kuzenini vuran çocuk Av tüfeği