Samsun'da Yasak Aşk Skandalı! Fantezi Yapalım Dedi, Kemer ve Sopayla Öldüresiye Dövdü

TAKİP ET

Samsun'da evli ve 1 çocuk annesi olduğu öğrenilen genç kadının yasak ilişki yaşadığı inşaat işçisi sevgilisini fantezi için bağlayarak önce kemerle boğazını sıktığı daha sonrada sopayla döverek hastanelik ettiği öğrenildi.

Samsun’da evli ve 1 çocuk annesi olduğu öğrenilen genç kadının yasak ilişki yaşadığı inşaat işçisi sevgilisini fantezi için bağlayarak önce kemerle boğazını sıktığı daha sonrada sopayla döverek hastanelik ettiği öğrenildi.

Olay, Samsun İlkadım ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, evli ve 1 çocuk annesi olan 26 yaşındaki S.T isimli bir kadın yasak ilişki yaşadığı 37 yaşındaki E.A’yı hastanelik etti. Ayrılmak istediği iddia edilen ancak bunu kabul etmeyen 3 çocuk babası E.A’yı kandırarak bağlayan ve kemerle boğazını sıktıktan sonra sopayla döven genç kadının tutuklu olarak yargılandığı davadan tahliye edildiği öğrenildi.

BAĞLAYIP SOPAYLA DÖVEREK HASTANELİK ETTİ

13 Aralık 2016 tarihinde meydana geldiği öğrenilen olayda, 3 çocuk babası olan 36 yaşındaki inşaat işçisi E.A’nın sopayla dövülerek 112 Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunmasından dolayı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Öte yandan iddiaya göre, 26 yaşındaki 1 çocuk annesi S.T ile yasak ilişki yaşayan genç kadın E.A’dan ayrılmak istedi. Fakat E.A’nın kadının bu isteğini kabul etmediği öğrenildi. E.A, yasak aşk yaşadığı S.T ile tehdit yoluyla buluşurken genç kadının ‘Fantezi yapalım’ diyerek kandırdığı adamı elleri ve gözlerini bağlayarak daha sonra kemerle boğazını sıktığı ve sopayla darp ettiği öğrenildi. Bununla da kalmayan genç kadının kardeşlerine olayı haber verdiği ve olay yerine gelen kadının kardeşlerinin de adamı darp ettiği öğrenildi. 

TUTUKLU YARGILANAN KADIN TAHLİYE EDİLDİ

Olay sonrasında gözaltına alınarak tutuklu yargılanan genç kadının çıkarıldığı mahkeme tarafından tahliyesine karar verildiği ve duruşma tarihinin ertelendiği öğrenildi.

 

Samsun İlkadım Yasak aşk Fantezi Sopa Kemer Dayak Sevgili