Samsun'da Sokak Ortasında Çatışma Çıktı! 2'si Ağır 4 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde daha önceden aralarında bir problem yaşanan iki kişi sokak ortasında silahlarla çatıştı. Çatışmada ise 2'si ağır 4 kişi yaralandı. İşte detaylar…

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde daha önceden aralarında bir problem yaşanan iki kişi sokak ortasında silahlarla çatıştı. Çatışmada ise 2’si ağır 4 kişi yaralandı. İşte detaylar…

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde inanılmaz anlar yaşandı! İlkadım İlçesi’nin Kadıköy Mahallesi’nde bulunan Osmaniye Caddesi üzerinde 47 yaşındaki Muharrem K. ve 37 yaşında olan Ümit K. kısa süreli bir tartışma yaşadı. Tartışma ise uzayınca ikisi de bölgeden ayrıldı ve ellerine aldıkları silahlar ile geri gelerek sokak ortasında çatıştılar. Elindeki tabanca ile ateş açan Ümit K., Muharrem K.’yı, eşini ve 6 ay önce geçirdiği kazadan dolayı felç olan ve tekerlekli sandalyede oturan Sinan Ç.’yi vurdu.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yanına pompalı tüfek alan Muharrem K. ise açtığı ateş ile Ümit K.’yı ağır yaraladı. Çevredekilerin olayı görmesi üzerine ise hemen polise ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Çatışmada yaralanan 4 kişi ise hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Ancak yaralılardan pompalı tüfekle vurulan Ümit K.’nın ve Sinan Ç.’nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin de bulunduğu belirtildi. Sokak ortasında çıkan çatışmayla ilgili olaraksa polis ekipleri soruşturma başlattı.