Samsun'da Savcı Ortalığı Birbirine Kattı! Gece Yarısı Polislerle Kız Öğrenci Yurdunu Bastı

TAKİP ET

Samsun'da görevli olan bir savcı, üniversite öğrencisi nişanlısı ile tartıştıktan sonra kendisinin telefonlarını açmayınca, gece yarısı kız öğrenci yurdunu bastı ve ortalığı birbirine kattı. İşte detaylar…

Samsun’da görevli olan bir savcı, üniversite öğrencisi nişanlısı ile tartıştıktan sonra kendisinin telefonlarını açmayınca, gece yarısı kız öğrenci yurdunu bastı ve ortalığı birbirine kattı. İşte detaylar…

2016 yılında çıkan kararname ile Erzurum Cumhuriyet Savcı adaylığından Samsun Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Ahmet İlyas Tolar, burada göreve başladı. tıp öğrencisi olan nişanlısı ile geçtiğimiz 3 Mart tarihinde bir tartışma yaşayan Tolar, kız arkadaşının kendisinin telefonlarına cevap vermemesi üzerine gece yarısı saat 03:00 civarında yanına polisleri de aldı ve kız arkadaşının kaldığı kız öğrenci yurduna gitti.

NİŞANLISI AŞAĞIYA İNMEDİ

Nişanlısının kaldığı yurda polisler ile birlikte gelen Savcı Tolar, yurt yetkililerine nişanlısını görmek istediğini söyledi ancak saat uygun olmadığı için olumsuz cevap aldı. Ancak ardından da savcı olduğunu vurgulaması üzerine yurt yetkilileri genç kıza haber verdi. Genç kız ise görüşmek istemeyince Savcı Tolar, zorla odasına çıkmak istedi ve ortalığı birbirine kattı. Ardından da yurt yetkililerinden kamera kayıtlarını istediği öğrenildi. Yaşanılan olay esnasında ise yurtta uyuyan öğrenciler gürültülere uyandılar ve şaşkınlık yaşadılar.

Ancak Savcı Tolar, nişanlısı ile görüşemeden yurttan ayrılmak zorunda kaldı. Olayın ardından da Kredi Yurtlar Bölge Müdürlüğü’nce tutanak tutuldu ve olayla ilgili soruşturma başladı.

Erzurum haberleri Samsun haberleri Ahmet İlyas Tolar kyk kyk yurdu Samsun kyk yurdu haberler