Samsun'da Sapık Suriyelilere Meydan Dayağı! Plajdaki Kadınların Fotoğraflarını Çektiler

TAKİP ET

Gelen bilgilere göre Samsun'da serinlemek isteyen ve denize giren kadınların gizli gizli fotoğrafını çektiği öne sürülen Suriye uyruklu 2 gence vatandaşlar linç girişiminde bulundu. Suriyeli 2 genci linçten polis kurtardı.

Gelen bilgilere göre Samsun’da serinlemek isteyen ve denize giren kadınların gizli gizli fotoğrafını çektiği öne sürülen Suriye uyruklu 2 gence vatandaşlar linç girişiminde bulundu. Suriyeli 2 genci linçten polis kurtardı.

Samsun’da meydana gelen olayda, Suriye uyruklu olduğu belirlenen 2 genç sıcak havada serinlemek için denize giren kadınların fotoğraflarını çektiği iddiasıyla linç edilmek istendi. 2 gencin cep telefonlarını sürekli farklı kadınlara doğrultarak fotoğraflarını çekmeye çalıştığını fark eden diğer Türk vatandaşlar durumu anlayınca tepki gösterdi. Suriyeli iki gencin yaptığını fark eden vatandaşlar iki gence linç girişiminde bulundu. 

SURİYELİ İKİ GENÇ VATANDAŞIN LİNCİNE UĞRADI

Plajda denize giren kadınların fotoğraflarını çektiği fark edilen ve Suriye uyruklu oldukları belirlenen iki genç plajda bulunan diğer Türk vatandaşlar tarafından fark edilince yer yerinden oynadı. Vatandaşlar iki gence saldırarak linç etmek istedi. Kendilerine saldıran vatandaşların elinden kurtulan gençler yakında bulunan zabıta kulübesine sığındı. Zabıta kulübesine sığınan gençlerin imdadına polisler koştu. Vatandaşların saldırısı sonucu kafalarına ve vücutlarının çeşitli bölgelerine darbe aldıkları belirlenen ve aldıkları darbelerle yaralanan iki genç zabıta kulübesinde bir anda yere yığıldı. Öfkesi dinmeyen kalabalık ise bu kez gençlerin sığındı zabıta kulübesine saldırdı.

ÇEVİK KUVVET MÜDAHALE ETTİ

Öfkeli kalabalık polisin müdahalesi ile dağıtılırken Suriyeli iki genç olay yerine gelen ambulansa götürüldü. Fakat vatandaşların öfkesi dinmemişti ve bu öfkeden gençlerin bindirildiği ambulansta payını aldı. Olaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti ve ambulans çevik kuvvet polislerinin koruması ile sahilden çıkarıldı. Darp edilen Suriyeli gençler ambulansla Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor. 

 

samsun plaj suriyeli iki genç plajda suriyelilere linç kadınların fotoğrafını çektiler vatandaş linç etmeye kalktı