Samsun'da Olaylı Düğün! Takı Kavgası Çıktı, Gelin Dayak Yedi: 12 Yaralı

TAKİP ET

Samsun'da gerçekleştirilen bir düğünde akıllara durgunluk veren bir kavga yaşandı. Kız tarafı ve erkek tarafını birbirine düşüren takı kavgasında aralarında gelinin de bulunduğu 11 kişi yaralandı.

Samsun’da gerçekleştirilen bir düğünde akıllara durgunluk veren bir kavga yaşandı. Kız tarafı ve erkek tarafını birbirine düşüren takı kavgasında aralarında gelinin de bulunduğu 11 kişi yaralandı.

Olay, Samsun İlkadım ilçesinde bir düğünde meydana geldi. Düğünde kız tarafı ve erkek tarafının takılan takılar nedeniyle kavga ettiği ve kavga sırasında aralarında gelininde bulunduğu 12 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

TAKILAR BİZDE KALACAK KAVGASI

Olaylı ilgili gelen bilgilere göre, düğünün damadı B.A ile yakınları düğünün hemen öncesinde gelin D.B’yi evinden alarak Karasamsun Mahalleside yapılacak olan düğün alanına getirdi. Düğünde her şey yolunda giderken takı merasimine geçilmesiyle olanlar oldu. Takı merasiminin son bulmasıyla kız tarafı takılan takıların kendilerinde kalmasını istediklerini söyledi. Bu olay üzerine kız tarafı ve erkek tarafı tartışmaya başladı.

GELİN KAVGANIN ARASINDA KALDI

Kız tarafı ve erkek tarafı arasında çıkan takı tartışmasının büyümesiyle taraflar kavga etmeye başladı. Yaşanan kavgada gelinin de aralarında bulunduğu kız ve erkek taraflarından toplam 11 kişi darp sonucunda yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen asayiş ve çevik kuvvet ekipleri kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen Sağlık ekipleri olayda yaralanan 12 kişiyi ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Olayda yaralanan gelin D.B ve diğer yaralıların hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Samsun İlkadım Düğün Takı kavgası Erkek Tarafı Kız tarafı Kavga Gelin Yaralı 12 yaralı Darp