Samsun'da İğrenç Olay! Sokak Ortasında 69 Yaşındaki Kadına Tecavüze Kalkıştı!

TAKİP ET

Samsun'da Bir kişi 69 yaşındaki kadına sokak ortasında tecavüz Etmeye kalkıştı. Kadının yardım istemesi üzerine olayı duyan vatandaşlar şahsı önce dövdü daha sonra polise teslim etti. Yaşlı kadına tecavüz etmeye çalışan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun’da Bir kişi 69 yaşındaki kadına sokak ortasında tecavüz Etmeye kalkıştı. Kadının yardım istemesi üzerine olayı duyan vatandaşlar şahsı önce dövdü daha sonra polise teslim etti. Yaşlı kadına tecavüz etmeye çalışan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde bu sabah saat 05.00 sularında meydana gelen olayda 34 yaşındaki D.T. isimli şahıs,  Yalnız yaşayan ve o sırada evinden dışarı çıkan 69 yaşındaki N.D.  isimli kadının ağzını eliyle kapatıp zorla bir ağacın altına götürdü ve yaşlı kadının giysilerini zorla çıkartarak tecavüze kalkıştı.

MAHALLELİ MEYDAN DAYAĞI ATTI
Yaşlı kadının çığlıkları üzerine mahalle sakinleri olayı fark ederek yardıma koştu. 69 yaşındaki yaşlı kadını kurtaran mahalleliler D.T.'yi de darp edip polise teslim ettiler. D.T.,  Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından İşlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği mahkemede tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

samsun ilk adım tecavüz yaşlı kadın son dakika