Samsun'da İğrenç Olay! Kayınvalidesinin Yatağına Girerek Cinsel Tacizde Bulundu

TAKİP ET

Bu kez taciz haberi Samsun'dan geldi. 31 yaşındaki Muhammer P. 45 yaşındaki kayınvalidesinin yatağına girerek cinsel tacizde bulundu.

Bu kez taciz haberi Samsun’dan geldi. 31 yaşındaki Muhammer P. 45 yaşındaki kayınvalidesinin yatağına girerek cinsel tacizde bulundu. 

31 yaşında olduğu öğrenilen Muhammer P.’nin 45 yaşında olan kayınvalidesi M.A’yı yatağına girerek taciz ettiği iddia edildi.

UYURKEN YATAĞINA GİRDİ CİNSEL TACİZDE BULUNDU

Samsun Canik ilçesi Hacı İsmail Mahallesinde meydana gelen olayda, 45 yaşında olduğu öğrenilen M.A isimli kadının evli olan kızının evine gittiği ve orada yatılı misafir olarak kaldığı öğrenildi. Gelen bilgilere göre, gece yarısında evde olan damat Muhammer P.’nin kayınvalidesinin yattığı odaya girerek uyuyan kadının yatağına girdiği ve cinsel tacizde bulunmak istediği öğrenildi. M.A isimli kadının uyanmasıyla yanındaki damadını gördükten sonra çığlık attığı bilgisi alındı. Paniğe kapılan Muhammer P.’nin odadan kaçtığı M.A’nın ise olayın ardından hemen polise giderek damadından şikayetçi olduğu öğrenildi.

TACİZCİ DAMAT SERBEST BIRAKILDI

Kadının şikayetinin ardından Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Muhammer P.’yi gözaltına aldı. İfadesinde hakkında yapılan iddiaları kabul etmediği öğrenilen adamın emniyyete yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği burada da savcılığa verdiği ifade sonrasında serbest bırakıldığı öğrenildi. 

 

samsun damat kayınvalide taciz yatak