Samsun'da Hemşire Dehşeti! Ağlayan Bebeğe Yaptıkları Herkesi Ayağa Kaldırdı

TAKİP ET

Samsun'da özel bir hastanede ortaya çıkan dehşet görüntüler herkesi ayağa kaldırıldı. Hastanede çalışan stajyer bir hemşirenin yeni doğmuş bebeğin ağladığı anlarda bebeğe yaptıkları herkesi şok etti. Yaptığı dehşete düşüren müdahaleyi sosyal medya hesabından paylaşan hemşire büyük tepki çekti.

Samsun’da özel bir hastanede ortaya çıkan dehşet görüntüler herkesi ayağa kaldırıldı. Hastanede çalışan stajyer bir hemşirenin yeni doğmuş bebeğin ağladığı anlarda bebeğe yaptıkları herkesi şok etti. Yaptığı dehşete düşüren müdahaleyi sosyal medya hesabından paylaşan hemşire büyük tepki çekti.

Olay, Samsun’da özel bir hastanede yaşandı. Hastanenin yeni doğan ünitesinde çalışmakta olan 2 stajyer hemşire kendilerine emanet edilen yeni doğmuş bebeklere yaptıklarıyla pes dedirtti.

BEBEĞİN AĞZINI KAPATARAK SIKMAYA BAŞLADI

Yeni doğan ünitesinde bebeklere bakmakla görevli olan stajyer hemşirelerden bir tanesinin ağlamaya başlayan bir kız bebeği susturmaya çalıştığı anlarda yaptığı hareketler insanlıktan çıktığını gösterdi. Ağlayan bebeği adeta bir oyuncak bebek gibi tutarak yatağına yatırdı ve kendi yöntemleri ile susturmaya çalıştı. Bebeğin önce ağzını sıkarak acımasızca eliyle ağzını kapatan stajyer hemşire bebeği susturduğunu sansa da aksine daha çok ağlamasına neden oldu. Ağlarken kıpkırmızı kesildiği görülen bebeğin görüntüleri kan dondurdu.

YAPTIĞI HERŞEYİ KAYDEDEREK SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Bebeğe yaptığı hareketleri bir bir sosyal medya hesabından paylaşan stajyer hemşire paylaştığı videolara gelen tepkilerle de dalga geçti. Bebeğe yaptığı insanlık dışı hareketlerle büyük tepki alan hemşire kendisine tepki gösterenlerle ‘Beni linç ediyorlar’ diyerek alaycı ifadelerde bulundu. O anları kayda alan diğer stajyer hemşire yaptıkları hatanın farkına varsa da diğer hemşire hala bu skandal olaya devam etti.

 

Samsun Samsun haberleri Stajyer hemşire Yeni doğan bebek Bebeği susturmaya çalışan hemşire