Samsun'da Bir Kişi Annesini Boğazını Keserek Öldürdü

TAKİP ET

Samsun'da bir kişi ekmek bıçağı ile annesinin boğazını keserek öldürdüğünü söyleyerek polise teslim oldu. Hasan Ali K. isimli şahsın akrabaları bu kişinin annesinin ilk çocuğu o lduğunu ve kadının uzun yıllar çocuğu olmadığı için oğluna çok düşkün olduğunu söyledi.

Samsun’da bir kişi ekmek bıçağı ile annesinin boğazını keserek öldürdüğünü söyleyerek polise teslim oldu. Hasan Ali K. isimli şahsın akrabaları bu kişinin annesinin ilk çocuğu o lduğunu ve kadının uzun yıllar çocuğu olmadığı için oğluna çok düşkün olduğunu söyledi. 

Dün akşam saat 22.00 sularında Samsun’un Terme ilçesinin Çay Mahallesi Ünye Caddesi’nde meydana gelen olayda, 38 yaşındaki Hasan Ali K. birlikte yaşadığı annesi 79 yaşındaki Seher K’yı mutfakta boğazını ekmek bıçağı ile keserek öldürdü. 

POLİSE GİDİP TESLİM OLDU
Hasan Ali K. olayın ardından Terme İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek annesinin boğazını kestiğini söyleyerek teslim oldu. Polis ekipleri eve gittiklerinde 79 yaşındaki yaşlı kadını kanlar içinde buldu. Olaydan sonra konuşan akrabaları, bir kızı bir oğlu olan kadının uzun yıllar çocuğunun olmadığını ve Hasan Ali K.’nın ilk çocuğu olduğu için ona kurban bile kestiğini söyledi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. 

 

samsun terme cinayet annesinin boğazını kesti