Samsun'da Bir Genç Yaşlı Adamı Şehrin Göbeğinde Öldüresiye Dövdü

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde şehrin göbeğinde yaşlı adama defalarca yumruk atan gencin görüntüleri ortaya çıktı.

Samsun'un Bafra ilçesinde şehrin göbeğinde yaşlı adama defalarca yumruk atan gencin görüntüleri ortaya çıktı.

Samsun'un Bafra ilçesinde bir hafta önce yaşanan olayda yaşlı adamı acımasızca defalarca yumruk atan gencin kameralara yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.  Samsun Sinop karayolunun servis yolunda yaşanan olayda,  72 yaşında yaşlı bir adam Yağmur nedeniyle evinin önünde biriken suyu kürekle atmaya çalışırken otomobille yoldan geçen Ç.D. isimli şahsın kullandığı araç üzerine su sıçratıyor.

YAŞLI ADAMI ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ
Yaşlı adam da üzerine sıçrayan su nedeniyle tepki gösteriyor. Bunun üzerine otomobille geri geri gelen C.D.  araçta Beklerken aracın içerisinde bulunan diğer bir şahıs C.İ.  inerek yaşlı adamı öldüresiye dövüyor. C.İ. yaşlı adama defalarca yumruk attıktan sonra aracı kullanan C.D.  araçtan inerek arkadaşını kolundan tutup ama otomobile bindiriyor ve olay yerinden uzaklaşıyor.

YAŞLI ADAM SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
Yaşlı adamın eşi,  olayı gördükten sonra Çığlık atmaya başlayınca çevrede bulunan işleri çalışanları yaşlı adamı kendi imkânlarıyla bir araca bindirilerek Bafra Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaşlı adamın eşi ve kendisini şikayeti üzerine şahısları belirledi. Yaşlı adamı darp eden şahıs ve aracı kullanan kişiye karakola götürülerek ifadeleri alındı. İfadeleri alınan şahıslar daha sonra serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

samsun bafra yaşlı adam darp son dakika