Samsun'da Akıl Almaz Olay! Şantaj Yaparak Arkadaşının Karısına Tecavüz Eden Sapık Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Samsun'da mide bulandıran bir olay yaşandı. M.İ isimli bir şahıs arkadaşının eşinin zorla çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptı ve kadına tecavüz etti. Gözaltına alınan ve nöbetçi mahkemeye çıkarılan yargılanan M.İ isimli sapığın çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi.

Samsun’da mide bulandıran bir olay yaşandı. M.İ isimli bir şahıs arkadaşının eşinin zorla çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptı ve kadına tecavüz etti. Gözaltına alınan ve nöbetçi mahkemeye çıkarılan yargılanan M.İ isimli sapığın çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Olay, Samsun İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesinde yaşandı. 35 yaşında olduğu öğrenilen M.İ isimli bir adam arkadaşının karısının çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptı ve kadına tecavüz etti. Bu iğrenç iddialarla gözaltına alınan M.İ’nin çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi. 

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ZORLA ÇEKEREK ŞANTAJ YAPTI

Alınan bilgilere göre, 20 yaşında olan Z.G adlı kadın kocasının arkadaşı olan 35 yaşındaki M.İ’nin evlerine gelmesi üzerine kendisinin zorla çıplak fotoğraflarını çekerek daha sonra elindeki fotoğraflar ile şantaj yaptığını ve kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Kadın bu iğrenç iddia ile polise şikayette bulundu. Kadının şikayeti üzerine harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri M.İ’yi yakalayarak gözaltına aldı. İfadesinde hakkında yapılan suçlamaları kabul etmediği öğrenilen M.İ’nin Samsun Adliyesine sevk edildiği ve burada çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bilgisi alındı. 

 

samsun ilkadım arkadaş şantaj çıplak fotoğraf tecavüz mahkeme serbest bırakıldı