Samsun'da 17 Yaşındaki Genç Serinlemek İçin Girdiği Şelalede Boğularak Can Verdi!

TAKİP ET

Samsun'da 17 yaşındaki bir gencin ölümü herkesi üzüntüye boğdu. 17 yaşındaki Ercan Yılmaz serinlemek için gittiği şelalede boğularak can verdi.

Samsun’da 17 yaşındaki bir gencin ölümü herkesi üzüntüye boğdu. 17 yaşındaki Ercan Yılmaz serinlemek için gittiği şelalede boğularak can verdi.

Olay, Samsun’un Canik ilçesinde Göalan Mahallesi Üçpınar Şelalesinde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte şelaleye serinlemek için giden 17 yaşındaki Ercan Yılmaz serinlemek için suya girdi ve boğularak hayatını kaybetti.

YÜZME BİLMEDİĞİ BELİRTİLDİ

17 yaşındaki Ercan Yılmaz’ın şelaleye serinlemek için girdiği ancak yüzme bilmediği belirtildi. Suya girdikten bir sonra bir süre şelaleden dökülen su ile arkadaşlarıyla şakalaşan 17 yaşındaki genç bir anda derinleşen bölgede gözlerden kayboldu. Arkadaşlarının aramaya başladığı fakat bulamadığı genç, olay yerine ihbar üzerine gelen Deniz Liman Şube Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polislerin arama çalışmaları sonrasında göletten çıkarıldı. Ercan Yılmaz sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin yaptığı ilk müdahalenin hemen ardından Canik’te bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Fakat 17 yaşındaki genç doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden 17 yaşındaki gencin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. 

GENCİN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN GÜREŞ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Öte yandan 17 yaşındaki Ercan Yılmaz’ın gölette boğularak ölmesinin ardından Tuzaklı Mahallesinde düzenlenecek olan geleneksel güreş festivalinin iptal edildiği bilgisi paylaşıldı.

 

samsun şelale 17 yaşındaki genç boğularak ölen genç şelalede ölüm