Samsun'da trajik kaza: Çelik su borusu işçilerin üzerine düştü, 2 işçi yaşamını yitirdi!

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde bugün meydana gelen acı olay, bölgeyi yasa boğdu. Eymir Mahallesi'nde yaşanan trajik kaza, traktörle taşınan çelik su borularının kayması sonucu iki işçinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Selami Baş (46) ve Mustafa Çakır (18) adlı işçiler, rutin işlerini yaparken aniden yaşanan elim olaya kurban gitti. İddialara göre, çelik su boruları traktörün üzerinde kayarak, Selami Baş ve Mustafa Çakır'ın üzerine düştü. Ne yazık ki, genç işçi Mustafa Çakır olay yerinde hayatını kaybederken, Selami Baş hemen sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan bu üzücü olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Havza halkı ve işçi camiası, bu acı kaybın ardından büyük bir üzüntü içinde. Çelik su borularının düşmesine neden olan sebep henüz araştırılırken, aileler ve yakınlar da acı haberi duyduklarında büyük bir şok yaşadı. Yetkililerin kaza hakkında detaylı bir inceleme yapması bekleniyor.

Bu üzücü kazada hayatını kaybeden Selami Baş ve Mustafa Çakır'a Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. İş güvenliği ve önlemlerin daha da önem kazandığı böylesi durumlarda, tüm işçi kardeşlerimize sağlıklı ve güvenli çalışma ortamları temenni ediyoruz.

Samsun ölüm haberi işçi kazası