Şampiyonlar Ligindeki Temsilcimiz Galatasaray, Avrupa'nın Devleriyle Karşılaşacak

TAKİP ET

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Benfica'ya elenince Şampiyonlar Ligi gruplarında ülkemizi tek takım olarak temsil edecek olan Galatasaray'ı devler Liginde dev rakipler bekliyor.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Benfica’ya elenince Şampiyonlar Ligi gruplarında ülkemizi tek takım olarak temsil edecek olan Galatasaray’ı devler Liginde dev rakipler bekliyor.

Şampiyonlar Ligi grupları kura çekimine 4. torbadan girecek olan Galatasaray’ın muhtemel rakipleri belli oldu. Temsilcimizin muhtemel rakipleri 1., 2. ve 3. torbalardan birer takım olacak.

İşte torba torba Galatasaray’ın muhtemel rakipleri;

Torba Muhtemel Rakipler

Real Madrid

Barcelona

Atletico Madrid

Bayern Münih

Juventus

Manchester City

Paris Saint – Germain

Lokomotiv Moskova

         2. Torba Muhtemel Rakipler

Borussia Dortmund

Porto

Manchester United

Shakhtar Donetsk

Napoli

Tottenham Hotspur

 Roma

        3.Torba Muhtemel Rakipler

Liverpool

Schalke

Lyon

Monaco

CSKA Moskova

Temsilcimiz Galatasaray’ın da yer aldığı 4. torbada ise Valencia, Viktoria Plzen, Club Brugge, Inter ve Hoffenheim takımları bulunuyor.

Play-off mücadelelerinin ardından gruplara kalması muhtemel takımlar ise Benfica (2. torbadan), Dinamokiev, Salzburg, PSV Eindhoven, Young Boys, AEK, Ajax, PAOK, Dinamo Zagreb, BATE Borisov, Videoton, Kızılyıldız.

 

 

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe