Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Rüzgarı: Rakibi Porto'yu Deplasmanda Ezdi Geçti

TAKİP ET

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G grubunda çıktığı ilk maçında rakibi Porto'ya konuk oldu. Kara Kartal çıktığı deplasman maçında Porto'yu 3-1 yenerek muhteşem bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G grubunda çıktığı ilk maçında rakibi Porto’ya konuk oldu. Kara Kartal çıktığı deplasman maçında Porto’yu 3-1 yenerek muhteşem bir başlangıç yaptı.

TÜM GOLLER BEŞİKTAŞTAN GELDİ

Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçı Beşiktaş ve Porto arasında oynandı. Porto’ya karşı çıktığı deplasman maçında Şampiyonlar Ligine muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş, 3 puanı kazanarak haftanın lideri haline gelmeyi de başardı. Nefes kesen maçta tüm goller Beşiktaş’tan gelirken 21. dakikada Beşiktaş’ın futbolcusu Dusco Tosic’in kendi kalesine attığı gol herkesi şaşırtırken Beşiktaş skorun sahibi olmayı başararak rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

GOLLER TALİSCA, CENK VE BABEL’DEN 

Heyecan verici mücadelede ilk gol 14. dakikada Beşiktaş’ın sevilen futbolcusu Talisca’dan geldi. 21. Dakikada Tosic’in kendi kalesine attığı gol ile durum 1-1’e gelse de Cenk Tosun 28. dakikada topu rakip kalenin ağlarına göndererek skordaki dengeyi bozdu ve durumu 2-1’e getirdi. Beşiktaş, 86. dakikada Babel’in attığı gol ile durumu 3-1’e getirerek Porto deplasmanından 3-1’lik skorla 3 puanı alarak ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi’ne haftanın lideri olarak başlangıç yaptı.

 

şampiyonlar ligi beşiktaş porto deplasman maç 3-1 skor talisca babel cenk tosun tosic haftanın lideri 3 puan