Salondaki Herkes Şoka Uğradı, Sinema Koltuğuna Kafası Sıkışan Adam Öldü!

TAKİP ET

İngiltere'de yer alan Birmingham kentinde bir sinema salonunda meydana gelen görünmez kaza bir adamı canından etti. Yere düşen cep telefonunu almak isteyen talihsiz adam başının koltuğa sıkışması sonucunda hayatını kaybetti.

İngiltere’de yer alan Birmingham kentinde bir sinema salonunda meydana gelen görünmez kaza bir adamı canından etti. Yere düşen cep telefonunu almak isteyen talihsiz adam başının koltuğa sıkışması sonucunda hayatını kaybetti.

Olay, 9 Mart 2018 tarihinde İngiltere’nin Birmingham kentinde meydana geldi. Kentte yer alan Vue adlı sinema salonunda bir izleyicinin cep telefonunu yere düşürmesi sonucunda yere eğilerek telefonunu almak istediği anlarda başı koltuğun ayaklarına sıkışan talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

GÖRÜNMEZ KAZA HAYATINA MAL OLDU

Alınan bilgilere göre, İngiltere’nin Birmingham kentinde bulunan Vue isimli sinema salonunda eşi ile beraber film izlemeye giden bir adamın başına gelenler herkesi şok etti. Sinema salonunda yere düşen cep telefonunu almak için yere uzanan ve bu sırada salondaki koltuklara başı sıkışan talihsiz adamın kalbi durduğu ve acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

1 HAFTA SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Başı koltukların ayaklarına sıkışan talihsiz adamın acı içindeki çığlıkları salondaki diğer izleyicileri şoka uğratırken çevredeki herkes adamın yardımına koştu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ve itfaiye başı koltukların ayağına sıkışan adamı kurtarabilmek için koltuk ayaklarını kırdı. Bu anlarda kalbi durduğu öğrenilen talihsiz adamın yapılan ilk müdahalede kalbinin yeniden çalıştırıldığı ve acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede 1 hafta kalan talihsiz adamın 1 haftanın sonunda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Sinema İngiltere Birmingham Kafası koltuğa sıkışan adam Ölüm Sinema saonu