Saldırıya Uğrayan Sendika Başkanından Kötü Haber Geldi

TAKİP ET

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DİSK'e bağlı Lastik-İş'in Genel Başkanı Abdullah Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karaca'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre Lastik-İş Genel Başkanı Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir lastik fabrikası ziyaret ettiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle fabrikada çalışan işçilerden Sedat U'nun silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırıda Karacan ve yanında bulunan işyeri temsilcisi Osman Bayraktar vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda ağır yaralanan Karaca ve Bayraktar Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Abdullah Karacak hayatını kaybetti.  Olayda yaralanan Sendikası Sakarya şubesi yönetim kurulu üyesi Osman Bayraktar'ın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Saldırıyı düzenleyen işçi Sedat U.  olaydan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Diğer yandan İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya dın da olay yerine gelerek inceleme yaptığı öğrenildi. Fabrika da polis ekipleri incelemesi sürüyor.