Sakarya'daki Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan bir düğün salonunda çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken, silahlı saldırgan kaçtı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan bir düğün salonunda çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken, silahlı saldırgan kaçtı.

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki Gençlik Merkezinde bulunan bir düğün salonunu işleten O.B. isimli vatandaş ile bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Düğün salonunun dışına taşan kavga esnasında düğün salonu işletmecisi O.B., silahını çekerek etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Kavga esnasında düğün salonu önündeki iki kişi, O.B.’nin rastgele açtığı ateş neticesinde yaralandı.

Silahlı Saldırgan Kaçtı

Olay sonrasında çevrede bulunanların ihbarıyla sağlık ekipleri derhal olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinden sonra Hendek Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Yaralıların, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan sonra inceleme başlatan polis ekipleri, park etmiş bir otomobil ile yerde çok sayıda boş kovan buldu. Polis, olaydan sonra kayıplara karışan silahlı saldırgan O.B.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.    

Sakarya Hendek düğün salonu silahlı kavga