Sakarya'da Vahşet! Kendisini Komşusuyla Yatakta Basan 10 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Anneden Kan Donduran İfade

TAKİP ET

Sakarya'da kendisini komşusuyla yatakta basan 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren cani anne mahkemede verdiği ifadesinde, 'Oğlum komşumla beni yatakta gördü, kimseye söylemesin diye öldürdüm.' dedi.

Sakarya’da kendisini komşusuyla yatakta basan 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren cani anne mahkemede verdiği ifadesinde, ‘Oğlum komşumla beni yatakta gördü, kimseye söylemesin diye öldürdüm.’ dedi.

Olay, Sakarya Karasu ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 10 yaşındaki oğlu Necmi Talha Keleşoğlu’nu öldüren cani anne Zeynep Keleşoğlu, ‘Kendisini savunamayacak yakın akrabayı tasarlayarak öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasıyla yargılanıyor. 10 yaşındaki oğlu eşi tarafından canice öldürülen baba ise eşinin psikolojik sorunlar yaşadığını belirterek şikayetinden vazgeçti. 

‘KİMSEYE SÖYLEMESİN DİYE ÖLDÜRDÜM’

22 Kasım tarihinde meydana gelen olayda, anne Zeynep Keleşoğlu 10 yaşında olan oğlu Necmi Talha Keleşoğlu’nu kendisini komşusuyla yatakta gördüğünü iddia ederek öldürdüğü belirtildi. Oğlunu boğarak öldürdükten sonra Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek suçunu itiraf eden anne, komşusu ile gönül ilişkisi olduğunu ve oğlunun bunu gördüğünü bu yüzden de kimseye söylemesin diye öldürdüğünü söyledi. 

‘SURATINA BASTIRARAK ÖLDÜRDÜM’

Anne Zeynep Keleşoğlu verdiği ifadede, oğlu Necmi Talha Keleşoğlu’nu okula göndermek üzere uyandırdığını ve kahvaltısını yaptıktan sonra oğlunun yeniden odasına geçerek uyuduğunu belirtti. Oğlunun ölümüne komşusunun dahil olmadığını söyleyen Keleşoğlu, ‘Oğlum Necmi Talha’yı yastıkla nefes alamayacağı şekilde suratına bastırarak öldürdüm.’ dedi. 

EŞİ PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR DEDİ

Oğlunu kaybeden acılı baba ise eşi Zeynep Keleşoğlu’nun psikolojik sorunlar yaşadığını bu yüzdende şikayetini geri aldığını belirtti. 

 

Sakarya Karasu Anne Oğul Cinayet Komşu Yasak aşk