Sakarya'da Hastasının Annesi Tarafından Darp Edilen Kadın Doktor İstifa Etti!

TAKİP ET

Sakarya Sapanca'da bulunan bir hastanenin acil servisinde bir hastasının annesi tarafından saldırıya uğrayan ve darp edilen doktorun istifa ettiği öğrenildi.

Sakarya’da bulunan bir hastanenin acil servisinde bir hastasının annesi tarafından saldırıya uğrayan ve darp edilen doktorun istifa ettiği öğrenildi.

Olay, Sakarya Sapanca ilçesinde gece saat 01.30 sularında Sapanca İlçe Devlet Hastanesinde meydana geldi. Rahatsızlanan 3 yaşındaki çocuğunu hastanenin acil servisine getiren anne burada kadın doktora saldırdı. İddiaya göre çocuğun tedavisini yapmak isteyen Dr. Fatma Banu Turhan elindeki tahta çubuğu çocuğun dilinin üzerine koyarak boğazına bakmak istemesi üzerine çocuk aniden öğürünce anne S.A doktora saldırmaya başladı. Kadın doktora saldırarak saçından sürükleyen anne hakkında soruşturma başlatıldı.

SAÇINDAN SÜRÜKLEDİ DARP ETTİ

Gece saatlerinde yaşanan olayda gelen bilgilere göre 3 yaşındaki çocuğun şikayetini öğrenmek isteyen Dr. Fatma Banu Turhan küçük kızı muayene ederken tahta çubuğu dilinin üzerine koyarak boğazına bakmaya başladı. Çocuğun tam bu sırada aniden öğürmesi sonrasında anne S.A doktora tepki göstermeye başladı. Öfkeli anne birden doktora saldırmaya ve tartaklamaya başladı. Kadın doktora saldırarak saçından çeken anne daha sonra çocuğunu alarak hastaneden ayrıldı.

SAĞLIK PERSONELİNDEN YAŞANAN SALDIRIYA TEPKİ GELDİ

Dr. Fatma Banı Turhan’ın saldırısına uğradığı anneden şikayetçi olduğu belirtilirken ifadesi alınan anne S.A’nın serbest bırakıldığı öğrenildi. Daha sonra şiddet gören Dr. Fatma Banu Turhan’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi. Yaşanan üzücü durum sonrasında Sapanca ilçe Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık personelleri toplanarak yaşanan olaya tepki gösterdi.

 

sakarya sapanca hastane acil servis darp kadın doktor hasta annesi istifa