Sakarya'da Feci Kaza! Otomobil Motosikletli Gruba Çarptı: Ölüler Var

TAKİP ET

Sakarya Kocaali ilçesinde karşı yöne geçmekte olan hafif ticari aracın motosikletli gruba çarpması sonucunda 4'ü kadın 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sakarya Kocaali ilçesinde karşı yöne geçmekte olan hafif ticari aracın motosikletli gruba çarpması sonucunda 4’ü kadın 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Olay, Sakarya Kocaali’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Akçakoca’dan Kocaali istikametine gitmekte olan hafif ticari aracın Alandere mevkisine geldiğinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçtiği öğrenildi. Karşı şeride geçen aracın Akçakoca istikametine gitmekte olan motosikletli grupla çarpıştığı belirtildi. 

7 ÖLÜ, 2 YARALI

Yaşanan feci kaza sonucunda 4 ‘ü kadın 7 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken 2 kişinin de yaralandığı aktarıldı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken olay yeri inceleme ekiplerinin de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldığı belirtildi. Polis ekiplerinin ölen ve yaralanan vatandaşların kimlik tespiti için çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. 

 

Sakarya Kocaali kaza ölü yaralı