Sakarya'da Dehşete Düşüren Kaza! Yakıt Tankerinin Çarptığı Kamyonet Otomobilin Üzerine Uçtu

TAKİP ET

Sakarya'da akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. LPG yüklü bir tankerin çarptığı kamyonet otomobilin üzerine uçtu. Yaşanan feci kazada kamyonet şoförü yaşamını yitirdi.

Sakarya’da akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. LPG yüklü bir tankerin çarptığı kamyonet otomobilin üzerine uçtu. Yaşanan feci kazada kamyonet şoförü yaşamını yitirdi.

Olay, Sakarya Akyazı ilçesi D-100 Karayolu Orman köy mevkiinde meydana geldi. LPG yüklü olan bir aracın çarptığı kamyonet trafik ışıklarında duran bir otomobilin üzerine uçtu. Yaşanan kaza sonrasında kamyonet sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlenirken, üzerine kamyonet uçan otomobilin içindeki ise kazadan yara almadan kurtuldu. 

OTOMOBİL KAMYONETİN ALTINDA KALDI

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen kaza, Hendek Yönünden ilerlemekte olan 81 FL158 plakalı LPG yüklü bir yakıt aracı, kavşaktan geçmekte olan ve Kadir Arabacı’nın yönetiminde ilerleyen 54 HV 553 plakalı sebze yüklü kamyonete çarptı. LPG aracının çarptığı kamyonet çarpmanın verdiği hızla trafik ışıklarında bekleyen bir otomobilin üzerine uçtu. 

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Otomobilin üzerinde asılı kalan kamyonetin içinde sıkışıp kalan sürücü Kadir Arabacı ağır şekilde yaralanırken, otomobilin içinde bulunan 3 kişi ise büyük şans eseri kazadan hiç yara almadan kurtuldu. Gelen bilgilere göre durumu ağır olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kamyonet sürücüsü Kadir Arabacı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

 

sakarya kaza LPG tankeri kamyonet otomobil kamyonet otomobilin üzerine uçtu 1 kişi öldü