Sakarya'da Büyük Gerginlik! Yüzlerce Kişi Evlerini Bastıkları Suriyelileri Darp Etti!

TAKİP ET

Sakarya'dan gelen habere göre sabah saatlerinde Suriyeliler ile başlayan gerginlik akşam saatlerinde daha da arttı. Sakarya'nın Hendek ilçesinde yüzlerce kişi Suriyeli ailelerin kaldığı 3 eve zorla girerek içerde bulunanları darp etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi.

Sakarya’dan gelen habere göre sabah saatlerinde Suriyeliler ile başlayan gerginlik akşam saatlerinde daha da arttı. Sakarya’nın Hendek ilçesinde yüzlerce kişi Suriyeli ailelerin kaldığı 3 eve zorla girerek içerde bulunanları darp etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi.

Sakarya Hendek ilçesinde alınan bilgilere göre Suriyeli bir işçinin çalıştığı fabrikada bölüm sorumlusu ile arasında kavga çıktı. Suriyeli işçi yakınları ile birlikte gelerek işçilerin bulunduğu servise taş ve sopalarla saldırdı. Bu saldırının hemen ardından akşam saatlerinde gerginlik iyice tırmandı.

YÜZLERCE KİŞİ SURİYELİLERİN EVİNE ZORLA GİREREK DARP ETTİ

Yaşanan gerginlik gece saatlerinde daha da arttı. Hendek ilçe merkezinde toplanan yüzlerce kişi yoldan geçen 6 Suriyeliyi darp etti. Bununla da kalmayan öfkeli kalabalık Suriyeli ailelerin kaldığı evlere yönelerek 3 eve zorla girdi ve içerde yaşayan Suriyelileri darp etti.

OLAY YERİNE TAKVİYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve 2 kişi gözaltına alındı. Fakat olay yerine gelen polis öfkeli kalabalığı dağıtmaya yetmedi. Bunun üzerine olay yerine çevre ilçelerden ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünden takviye ekipler gönderildi. Öfkeli kalabalık olay yerine sevk edilen polislerin aldığı geniş güvenlik önlemleri sonucunda dağılırken darp edilerek yaralanan Suriyeliler gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

 

sakarya suriyeli suriyeli gerginliği öfkeli kalabalık