Şakalaşırken Korkunç Bir Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Giresun'da bir lisede 16 yaşındaki Buğra Kaan Şen adlı öğrencinin şakalaşırken aldığı darbe sonrasında feci şekilde can verdiği öğrenildi.

Giresun'da bir lisede 16 yaşındaki Buğra Kaan Şen adlı öğrencinin şakalaşırken aldığı darbe sonrasında feci şekilde can verdiği öğrenildi. 

Giresun Lisesinde okyan 16 yaşındaki 11. sınıf öğrencisi Buğra Kaan Şen isimli öğrenci okul arkadaşı olan T.D ile okulda şakalaştığı bir sırada aldığı darbe sonrasında hayatını kaybetti. Şakalaşma esnasında göğsüne aldığı darbe sonrasında bir süre yerde kaldı. Ancak okulda öğretmenlerinin müdahalesi sonrasında dilinin boğazına kaçtığı tespit edildi. 

Sağlık ekiplerine zaman kaybetmeden haber verildi. Hızlı bir şekilde okula gelen sağlık ekipleri genç çocuğa müdahalede bulundular. Yapılan sağlık muayeneleri sonrasında dilinin boğazından çıkarıldığı öğrenildi. Duran kalbi olay yerinde yeniden çalıştırıldı. Ardından hastaneye kaldırıldı. 

ÖLÜM ŞAKALAŞIRKEN GELDİ

Arkadaşları tarafından genç çocuğun ölümünden sonra büyük şok yaşadıkları öğrenildi. Arkadaşları olan T.D ile şakalaşırken kalbime vurma sıkışıyor dediği ancak buna rağmen arkadaşının darbesi ile karşılaşınca dili boğazına kaçıp bayıldığı tespit edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırıldığı sırada yolda hayatını kaybettiği tespit edildi. Konu hakkında inceleme başlatıldı. Genç çocuğun kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi ile birlikte anlaşılacağı belirlendi. 

giresun şakalaşırken öldü darbe