Sahte Profesör Kanser Hastasını Tedavi Ederken Öldürdü

TAKİP ET

Uzun yıllardan beri kendisini Prof. Dr. Cüneyt T. olarak Tanıtan sahte Doktor yakalandı. Katil sahte Doktor bir kanser hastasını tedavi ederken öldürdü. Sorguya katilin pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Yıllarca tanıştığı insanlara kendisini Gülhane Askeri Tıp Fakültesi mezunu Beyin Sinir ve omurilik cerrahı Profesör Doktor olarak tanıtan kandırdığı doktorlar ve profesörler ile birlikte  "Misafir Doktor" olarak çok ameliyata giren operasyonla yakalanarak tutuklanan sahte profesör Cüneyt T.'nin dosyasına bir ölüm daha girdi.

KANSER HASTASINI TEDAVİ EDERKEN ÖLDÜRMÜŞ

Cüneyt T.'nin, 2015 yılında Ali ağır isimli kişinin hayatını kaybettiği ameliyata girdiği ortaya çıkarken sahte kanser ilaçları ile bir Hastaya yanlış tedavi uyguladığı ve 2012 yılında meme kanseri olan L.E.'nin Aralık 2017'de ilaçlara başladıktan bir ay sonra hayatını kaybettiği belirlendi. Tutuklanan Cüneyt T.’’nin O ilaçlar karşılığında kendisinden 40 bin Euro aldığını belirten ve şikayetçi olan L.E.'nin eşi C.E.  başlarından geçen korkunç olayı anlattı. İfade veren koca, "İlaçları kullanmaya başladıktan bir hafta sonra eşimin durumu ağırlaştı. Cüneyt T.'nin gerçekten Prof. Dr. olduğunu zanneden bir başka profesörün tavsiyesi ile Cüneyt T.'ye gittik. Eşime, "İyi görünüyorsun. Sabırsız olmayın. Bu ilaç seni tedavi edecek" dedi. Bir ay sonra eşim öldü" dedi. Sahtekar doktorun sorgusunda çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

 

son dakika haber sahte profesör kanser hastası